IMG_1749Vanaf zaterdag 13 december tot en met zondag 4 januari vormt de Bossche Parade het decor en de uitvalsbasis voor het Bosch Winterparadijs 2014. Het plein wordt omgetoverd tot een sfeervolle, gezellige en warme huiskamer van de binnenstad met vuren, een grootse adventskalender en een ijsbaan. De vijfde editie biedt naast vertrouwde elementen ook een aantal nieuwe activiteiten.

 

De Bossche Adventskalender

In de adventskalender, het podium van het Bosch Winterparadijs, verzorgen Bossche verenigingen en gezelschappen verrassende optredens. Verwacht worden singer-songwriters, koren, harmonieën en fanfares en andere muziekgezelschappen.

 

Nieuw op het Bosch Winterparadijs

Nieuw is dit jaar het Frozen Festival op 14 december. Een dag vol activiteiten, volledig georganiseerd voor en door jongeren. Een andere primeur van het winterparadijs is de buitenbioscoop. Hou je van een gezellig samenzijn? Zing dit jaar dan mee met de Sound of Music Sing-along! Uiteraard zijn ook de vertrouwde poffertjeskraam en het winterpaviljoen te vinden op de Parade. Hier warm je op met de heerlijkste winterse versnaperingen. Opwarmen kan ook op de ijsbaan, toegankelijk voor kinderen tot 12 jaar.

 

IMG_1755Joris’ Kerstboom

Tijdens Bosch Winterparadijs worden er opnames gemaakt voor het programma Joris’ Kerstboom van de NCRV. Vanaf 15 december is Joris Linssen op de Parade te vinden, dé ontmoetingsplaats. Jong en oud wordt uitgenodigd om een foto van een dierbare in een grote kerstboom te komen hangen. Op zondag 21 december is iedereen van harte welkom voor het ontsteken van de kerstboom samen met Joris Linssen. Op woensdagavond 25 december, Eerste Kerstdag, zendt de NCRV het programma Joris’ Kerstboom uit.

 

Openingstijden

Het Bosch Winterparadijs is dagelijks geopend van 12:00 tot 19:00 uur. Op kerstavond, beide kerstdagen en oudjaarsavond sluit het Winterparadijs om 17.00 uur. Op nieuwjaarsdag is het Bosch Winterparadijs gesloten.

 

Nadere info www.boschwinterparadijs.nl of info@boschwinterparadijs.nl

IMG_1719