Op zaterdag 7 januari 2012 werd de CD/DVD ‘Carnaval in Oeteldonk’ deel 27 gepresenteerd op diverse locaties in het centrum van ’s-Hertogenbosch. Op de CD staan alle finalisten van het Kwèkfestijn 2011, met als winnaar Jong Telènt met het nummer; ‘Veur Jou’, alsook de winnaar van de Keinderkwèk; Jong Grut en de winnaar van de Nacompetitie; GeNôten.

Peer vaan den Muggenheuvel tot den Bobberd overhandigde in Cafe De Graven van Leuven het eerste exemplaar van Carnaval in Oeteldonk deel 27 aan Henry Passon van Veni Vidi Vici. Op de cd staat onder andere de winnaar van het Kwekfestijn Jong Telènt met het nummer ‘Veur Jou’.

Op het album staat het speciale jubileumlied D’n Elfde van de Elfde van hofkapel de Kikvorschen. Deel 27 wordt afgesloten met de winnaar van de keinderkwèk, Jong Grut met De Hoempapa.

De bijgesloten DVD bevat naast beelden van de nummers één, twee en drie tijdens het Kwèkfestijn een compilatie van de elf finalisten en een overzicht van de Keinderkwèk. De dvd blikt ook terug op carnaval 2011 en het feest tijdens 11-11-11