Traditiegetrouw organiseert Stichting Koninginnemarkt op 29 en 30 april een groots feest in de binnenstad van ’s-Hertogenbosch.  Op dit moment zijn de voorbereidingen in volle gang om ook in 2012 weer een mooi programma neer te zetten. Daarnaast presenteert Koninginnemarkt zich dit jaar met een geheel vernieuwde huisstijl en website.

De website bevat uitgebreide informatie over de vele activiteiten die 29 en 30  april plaatsvinden in de binnenstad van ’s-Hertogenbosch. Ook is de Stichting actief op Facebook en Twitter.

Koninginnemarkt 2012 start op  zondagavond 29 april met een muzikaal programma. Op verschillende plaatsen in de binnenstad zullen uiteenlopende bands, dj’s en acts zorgen voor een gevarieerd muzikaal aanbod.  Maandag 30 april vindt de officiële opening van Koninginnemarkt plaats op de Parada. Daarna start het overvolle programma dat o.a. gevuld is met veel muziek, dans, kunst en spel.

Het volledige programma is te vinden op www.koninginnemarkt.nl. De laatste nieuwtjes  zijn te volgen via twitter op @Koninginnemarkt. Op Facebook zijn we te vinden onder de naam “Stichting Koninginnemarkt”.

Koninginnemarkt 2012 start zondag 29 april om 20.00 uur .  Op maandag 30 april  start Koninginnedag om 12.00 uur met de officiële opening op de Parade.

 

De website is ook op je smartphone te bekijken zodat je tijdens koninginnenacht en -dag op ieder gewenst moment het programma kunt bekijken