Van 19 t/m 26 December zal de lokale omroep Boschtion volledig in het teken staan van:

Kerst Voor Elkaar

Boschtion gaat mensen die tijdens de kerst wel een extra steuntje kunnen gebruiken eens goed verwennen.
Zo is er een prachtige kerst show , gepresenteerd door Hans Vrielink, met artiesten van Bossche bodem brengen de kijkers helemaal in sfeer. De leerlingen van het van Maerlandcollege zijn de stad i in gegaan om kerstwensen op te nemen.
De Boschtion crew heeft met een aantal enthousiaste vrijwilligers de speciale Missie X-mas opgezet. Voor deze actie zijn er teams samen gesteld die onderling een competitie hebben gehad, om zoveel mogelijk mensen blij te maken. Ze zijn op zoek gegaan naar zoveel mogelijk wensen en cadeautjes om zo deze mensen een hart onder de riem te steken!
Diverse instellingen zijn benaderd om samen met Boschtion wensen te zoeken. Vele bedrijven hebben zich via socialmedia netwerken spontaan aangemeld. De Bosschenaren hebben laten zien dat Kerst Voor Elkaar is.
Aankomende weken gaan we op pad om de cadeaus op te halen bij bedrijven, instellingen en ook particulieren die gehoor hebben gegeven aan onze omroep op radio en TV. Natuurlijk kunt u altijd nog spontaan een gift komen doen. Voor de mensen die er zo blij mee worden gemaakt. Niet iedereen is in staat om kerst te vieren zoals kerst bedoeld is maar daar kunt u dit jaar een verschil in maken!!!
Verder kunnen luisteraars en kijkers tot 15 december kerstkaarten en wensen inzenden. Wij lezen de mooiste en origineelste kerstkaarten voor op radio en op tv. De inzenders van de kerstwensen kunnen er leuke prijzen mee winnen. Kaarten voor het Mega kerstcircus en nog veel meer!!!
17 en 18 december overhandigen we tijdens het Winterparadijs de gulle geschenken aan de instanties en inzenders. Iedereen is daarbij uitgenodigd, we gaan op die dagen nog extra cadeaus weg geven. Wethouder Bart Eigenman draagt hier ook een steentje aan bij tijdens de opnames op de Parade. Boschtion FM zendt tijdens Bosch Winterparadijs live radio uit vanuit een blokhut op de Parade.
Boschtion heeft het dit jaar voor onze kijkers en luisteraars “Voor Elkaar” om een lach te toveren op iemands gezicht en het zonnetje in huis te laten stralen.