Jong Amantius geeft op zondag-middag 27 november in het Jheronimus Bosch Art Center hun eerste Jong Amantius Charity Concert. Met dit jaarlijks terugkerend concert steunen de musicerende jongeren  elk jaar een ander goed doel. Het Jong Amantius Charity Concert 2011 staat geheel in het teken van stichting Kika. In totaal zijn op 27 november 100 kinderen actief voor Kika.

Tijdens de eerste editie van het liefdadigheidsconcert brengen de jongeren muziek, zang, dans en acrobatiek samen. Jong Amantius uit ’s-Hertogenbosch heeft diverse jongerengroepen uitgenodigd. Zo treden verder voor Kika op: Jong Exempel uit Empel, jeugdkoor Joy uit Oss, zangeres Denise Huls uit Eindhoven en een special guest uit Waalwijk. Vanuit Flik-Flak wordt medewerking verleend door de groepen Break-Down, Move-It en Acogym. Voorafgaand aan het concert wordt op de Parade een collecte gehouden.

Het Jong Amantius Charity Concert is mede mogelijk gemaakt door het Jheronimus Bosch Art Center.

Zondag 27 november gaat het centrum aan het Jeroen Bosch-plein 2 aan de Hinthamerstraat om 13.30 uur open. Het concert begint om 14.00 uur en eindigt omstreeks 17.00 uur.

 

Kaartverkoop

U kunt bij dit bijzondere concert aanwezig zijn en stichting Kika steunen. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de VVV in ’s-Hertogenbosch, Markt 77, bij het VVV-agentschap/Bruna aan ’t Dorp 61A in Heesch en bij het clubgebouw van Drumfanfare Amantius aan de hoek van Broeckhovenlaan/Seringenstraat in ’s-Hertogenbosch op donderdagavond van 18.30 tot 22.30 uur. De kaartverkoop stopt op

20 november. Het is niet mogelijk om kaarten aan de deur te kopen.

Kaarten kosten €5, -. De opbrengst komt volledig ten goede aan stichting Kika. Na het concert wordt bekend gemaakt hoeveel de kaartverkoop en de collecte op de Parade hebben opgebracht. Het geld gebruikt stichting Kika voor onderzoek naar therapieën voor een betere behandeling en genezing van kinderkanker. Kijk op www.kika.nl voor meer informatie. Wilt u zelf ook sponsoren, mail naar kika@amantius.nl voor meer informatie.