Met carnaval op maandagmiddag 20 februari 2012 staat er natuurlijk weer een tribune voor vijfenvijftig rolstoelgebruikers op de Parade vóór het Bisschoppelijk paleis. Weer overdekt en door middel van warmtestralers op temperatuur gehouden en de invalidentoilet is uiteraard ook aanwezig. In tegenstelling tot vorige jaren zal de optocht pas laat langskomen. Door verandering in de route zitten we nu op het einde. We hadden gehoopt op de markt een plaats te krijgen maar dit werd door de gemeente uit veiligheidsoogpunt niet toegestaan.

Voor een kop soep en broodjes wordt gezorgd.

Dit jaar kan iedereen die in een rolstoel zit inschrijven, jong of oud, thuiswonend of in een woon-zorgcentrum. De verzorgingshuizen moeten we vooralsnog beperken tot max. 6 personen per tehuis. We hebben 55 plaatsen dus ben er maar snel bij.
Vanaf 1 januari 2012 kunt u zich via onze website www.veurmekaor.org aanmelden.

De stichting “Veur Mekaor” is hun sponsoren heel erg dankbaar dat ze met hun bijdrage, er weer voor gezorgd hebben, dat ook dit jaar vijfenvijftig rolstoelgebruikers een geweldige middag krijgen. Natuurlijk mogen wij de Horeca aan de Parade niet vergeten voor hun bijdragen. De actie, de kastelein zingt….., gaat ons ook weer ondersteunen en dat gebeurt op zaterdagmiddag 18 februari 2012.
Wilt U ons doel ook ondersteunen, maak dan een donatie over op rekening 59.10.74.559 t.n.v. Stichting Veur Mekaor te ‘s-Hertogenbosch