FC Den Bosch wil haar selectiespelers na afloop van de wedstrijd Willem II – FC Den Bosch bedanken en in het zonnetje zetten bij Stadion De Vliert. Dit zal ongeacht het resultaat van de wedstrijd in Tilburg gebeuren. Bij promotie belooft het een fantastisch feest te worden, bij verlies zullen de activiteiten in het teken staan van seizoenafsluiting, afscheid en  dank.

De festiviteiten vinden plaats op het parkeerterrein achter de oosttribune. Vanaf 16.00 uur is het terrein geopend voor Bossche supporters. Voor de 800 supporters die richting Tilburg afreizen zal een aparte plek voor het podium worden gereserveerd. De spelers zullen om 17.00 uur op het podium arriveren en gedurende het programma zijn er onder meer optredens van Grad Damen en Jack van Raamsdonk. De festiviteiten eindigen vervolgens om 19.00 uur.

FC Den Bosch wil haar supporters, die het gehele seizoen zowel uit als thuis achter hun ploeg hebben gestaan, ongeacht het resultaat in Tilburg een plek bieden om het seizoen op positieve wijze af te sluiten. FC Den Bosch heet iedereen vanaf 16.00 uur van harte welkom bij Stadion De Vliert.