Dagelijks gaan duizenden mensen in ’s-Hertogenbosch naar hun werk, Vaak met de auto. Dat kan groener! Weet u hoe? Bedenk een plan om zelf en uw collega’s zo schoon mogelijk naar het werk te laten gaan. En win € 5000,- om dit plan uit te voeren.

Bedenk een plan om het woon-werk verkeer of het werk-verkeer rondom jouw bedrijf zo duurzaam mogelijk in te vullen. Opties als fietsen of gebruik maken van het openbaar vervoer liggen uiteraard voor de hand. Maar het gaat er bij deze prijs om zoveel mogelijk collega’s te enthousiasmeren om mee te doen met duurzaam vervoer. Het beste plan krijgt een budget van € 5.000 om het daad werkelijk uit te voeren.

Voor wie?

Alle bedrijven en instellingen in ’s-Hertogenbosch zijn van harte uitgenodigd mee te doen aan de wedstrijd. De winnaar wordt bekendgemaakt op 31 mei, tijdens het Bossche Energie Congres.

Door wie?

De Bossche Energiewedstrijd is een initiatief van het Bossche Energie Convenant (BEC). In het Bossche Energie Convenant hebben 35 bedrijven en instellingen in ’s-Hertogenbosch afgesproken in 3 jaar minimaal 10% energie te besparen. Ook willen deze bedrijven andere bedrijven in
’s-Hertogenbosch aanmoedigen en helpen om ook minder energie te verbruiken.

Meer info

Alle informatie over de wedstrijd, de jury en hoe mee te doen is te vinden op

www.bosscheenergieconvenant.nl. De Bossche Energiewedstrijd wordt mogelijk gemaakt door de juryleden en de gemeente ’s-Hertogenbosch.