Begin dit jaar was de directie van het Mega Kerstcircus nog optimistisch. In december 2012 zou er een vierde editie komen van het Kerstcircus. Helaas is de werkelijkheid anders, er komt dit jaar geen Mega Kerstcircus op de Pettelaarse Schans te ‘s-Hertogenbosch.

Mede door het huidige economische klimaat bleek het op dit moment onmogelijk om bedrijven te enthousiasmeren één of meerdere voorstellingen uit te kopen, of hun naam aan het circus te verbinden. Het financieel risico werd daardoor te groot om een circusvoorstelling, met top-acts op wereldniveau, neer te zetten. De productiekosten van een dergelijke show en de daarbij behorende infrastructuur, kost tonnen.

Mega Tenthire BV uit Raamsdonksveer, het bedrijf achter het Bossche Kerstcircus, ziet daarom met pijn in het hart af van een uitvoering in 2012.
Dit jaar dus geen Kerstcircus op de Pettelaarse Schans. De komende periode wordt door de directie en medewerkers benut om te onderzoeken hoe en in welke vorm het Mega kerstcircus in ’s-Hertogenbosch in 2013 kan terugkeren.

Graag wil de directie van Mega Tenthire het Bossche publiek en iedereen, die in welke vorm dan ook, heeft bijgedragen aan het welslagen van de afgelopen drie edities van het Kerstcircus hiervoor bedanken.