Op zaterdag 6 oktober 2012 om 11:00 uur is het dan eindelijk zo ver! Fotoclub Photo Shoot 4 Fun houdt haar eerste tentoonstelling. Twee jaar na oprichting geeft PS4FUN in MFA de Caleidoscoop in Vlijmen (ook bekend als de Mand) een 2 daagse fototentoonstelling. De tentoonstelling zal om 11:00 uur geopend worden door wethouder Mark Buijs van de gemeente Heusden,

De 25 leden van de fotoclub tonen, behalve hun eigen vrije werken ook werken die zijn gemaakt hebben in het kader van het thema “Industrie in Heusden” en de clubopdracht “de Rode Draad”.

Het thema “Industrie in Heusden” geeft de inwoners van Heusden, maar ook de bezoekers van buiten Heusden, een impressie van de activiteiten die op industriegebied in de gemeente Heusden plaatsvinden.

Tijdens de tentoonstelling tonen wij continue een presentatie over de activiteiten die door de leden van PS4FUN zijn uitgevoerd. Photo Shoot 4 Fun schiet niet alleen foto’s voor eigen plezier, maar ook om andere daarmee een plezier te doen. Wat te denken van “de dag van het vergeten kind”, welke georganiseerd werd door de Guusjes Nederhorst Foundation, het begeleiden op fotografiegebied van het Project Ontmoeten met een fotowandeling door de gemeente Heusden of zoals onlangs het in beeld brengen van de “IK WANDEL VOOR PINK RIBBON” tocht door o.a. de Loonse- en Drunense Duinen voor Durea.

U bent van harte welkom op zaterdag 6 en zondag 7 oktober van 11:00 tot 17:00 uur.
Wij staan u graag te woord en tonen vol trots onze werken in MFA de Caleidoscoop, Jan Steenstraat 2 in Vlijmen. De entree is gratis!

Namens alle leden tot ziens op 6 of 7 oktober