Op www.fcdenbosch.tv worden per heden wekelijks webvideo’s geplaatst met daarin het laatste nieuws over de club. Het team van FC Den Bosch.tv is al ruim anderhalf jaar actief en voorziet het Bossche publiek met hun uitzendingen van interviews met spelers en medewerkers, reportages en achtergrondinformatie. De video’s werden tot op heden op het algemene Youtubekanaal geplaatst, maar krijgen per direct een eigen plek op het officiële clubkanaal www.fcdenbosch.tv. Op dit kanaal wordt in de nabije toekomst ook ruimte gecreëerd voor historische beelden, video’s van supporters en zakelijke video’s.

Directeur Peter Bijvelds: “We zetten met de lancering van FC Den Bosch.tv opnieuw een mooie stap. Als club willen we ons toegankelijk en transparant opstellen. Sociale media spelen hierbij een belangrijke rol. De onlangs gelanceerde Facebook pagina en het eigen videokanaal bieden ons een uitstekende mogelijkheid om de relatie met onze supporters en sponsors verder uit te bouwen. We zijn enorm trots op het team van FC Den Bosch.tv dat uit louter vrijwilligers bestaat. Ze leveren wekelijks fantastisch werk en deze eigen site is voor hen een mooie bekroning.”

donderdag 1-12-2011 is op www.fcdenbosch.tv een uitgebreide voorbeschouwing geplaatst op de wedstrijd FC Den Bosch – Go Ahead Eagles. In de uitzending komen achtereenvolgens middenvelder Paco van Moorsel en trainer/coach Fons Groenendijk aan het woord. Met Paco van Moorsel wordt onder meer gesproken over zijn ontwikkeling als speler en zijn toekomst als profvoetballer. Met trainer/coach Fons Groenendijk wordt gesproken over de sportieve prestaties van het Bossche team en de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Daarnaast is er in deze uitzending uitgebreid aandacht voor fysiotherapeut Rob Westerlaken. Hij geeft uitleg over de behandeling van de blessures binnen de selectie.