Weert dat geplaagd word door blessures van ondermeer Niels Vorenhout (rugklachten), Kenneth Van Kempen (knieklachten), Rik Renkema (gebroken neus) en Bryquis Perine (overstekte arm) was volgens velen op voorhand geen partij voor de formatie van Coach Korner waar Kees Akerboom (verstuikte enkel) en Mat Baucher (knie) ontbraken vanwege blessures.

Na het eerste kwart stond er een tussenstand van 15-25 op het scorebord en leek het een makkelijk avondje te worden voor de Bossche formatie. In het tweede kwart vergat eiffeltowers te verdedigen en na een reeks van Technische fouten (2x Weert en 1x Den Bosch) was EiffelTowers de grip op de wedstrijd kwijt. Een voorsprong van 18 punten verdween als sneeuw voor de zon en bij rust waren er daar nog maar 4 van over.

In het derde en vierde kwart bleef EiffelTowers vooral met zichzelf worstelen. Er werden makkelijke scores gemist en aan de andere kant werd er nauwelijks verdedigd. EiffelTowers bleef aan de goede kant van de score maar moest op het einde nog oppassen voor een te grote fouten last. Will Carter en Ralf de Pagter zaten al met 5 persoonlijke fouten aan de kant en Jeffrey Touw, Mike Schilder en Andre Young hadden er ieder al 4 achter hun naam. Driepunters van DeJuan Wright,Jeffrey Touw en Stefan Wessels zorgden ervoor dat de Bossche winst niet meer in gevaar kwam. Eindstand 95-86

Topscorers bij EiffelTowers waren Dejuan Wright (25 punten) en Andre Young (22 punten)

© Tekst & Fotografie : Robert Verboon