In het Pinksterweekend van vrijdag 25 tot en met zondag 27 mei a.s. vindt voor de derde maal in successie het Brabant Girls Cup toernooi plaats. Dit Internationale dames- en meisjes voetbaltoernooi wordt georganiseerd door  v.v. OJC Rosmalen in samenwerking met Euro Sport Ring. Dit jaar zullen voor het eerst Zwitserse dames deelnemen.

Na de zeer geslaagde eerste twee edities heeft de organisatie de lat voor dit jaar weer hoger gelegd. Wat goed is daar wordt niet aan gesleuteld, met name de spetterende opening van het toernooi en de feestavond waren regelrechte hits.

Uitje voor de hele familie met o.a. activiteiten voor de kinderen
De organisatie zorgt -naast het voetbal- ook voor een uitgebreid randprogramma met grandioze openingsact, attracties (rodeostier, springkussen, schiettent etc.), gehele dag goede muziek, mini-fair met verkoopstands van o.a. kleding, sieraden en make-up, mega loterij met altijd prijs systeem en uiteraard alles voor de inwendige mens. Nieuw dit jaar is de mogelijkheid voor een foto-shoot met onze OJC mascotte Jumpy.

Vrijdagavond
Op vrijdagavond trappen we om 19.00 uur af met een parade vanaf het Gildeplein door Rosmalen centrum naar het sportcomplex van OJC. Deze parade vangt dit jaar later aan zodat alle teams de kans hebben aan te sluiten, aan de parade is ook een wedstrijd verbonden. Voor de teams met de mooiste spandoeken die tijdens de parade meegedragen worden zijn er diverse leuke teamprijzen, de spandoeken komen tijdens de BGC rondom de kunstgras velden te hangen.

Zaterdag
De zaterdag vangt om 09.00 aan met de officiële opening van de derde Brabant Girls Cup. Met vlagvertoon, voorstellen deelnemende teams, volksliederen en uiteraard een aantal officiële toespraken. De opening wordt afgesloten met een spetterende dansact “Dancing Kids” uit Nistelrode die uit gaat monden in een massale warming up. Om 10.00 vangen de eerste poule wedstrijden aan. De zaterdag wordt afgesloten met een feestavond.

Zondag
De zondag staat van 09.00 tot ongeveer 17.00 uur in het teken van  poulewedstrijden,  kruisfinales en finale wedstrijden. Omdat ‘s-Hertogenbosch door NOC*NSF als Welkom Thuisstad is gekozen voor London 2012 schenken we op zondagmiddag aandacht aan de Olympische deelnemers met o.a. een presentatie en demonstratie van andere sporten. Rond de klok van 17.00 uur is de officiële prijsuitreiking. Hierna sluiten we het toernooi informeel af met een overheerlijke BBQ. Om deel te nemen aan de BBQ kun je op zaterdag/zondag kaarten kopen bij de Brabant Girls Cup infostand.

Wil jij de dames en meisjes van de BGC volgen?
Kom dan kijken op Sportpark De Groote Wielen, v.v. OJC ROSMALEN, Laaghemaal 38 te Rosmalen. Kijk voor meer informatie op www.brabantgirlscup.nl , www.twitter.com/BrabantGirlsCup of www.facebook.com/BrabantGirlsCup