SAMSUNG CSCZaterdag 1 november jl. kwamen 15 sportieve vrouwen naar het bordes van het stadhuis in ’s-Hertogenbosch om hun nieuwe fietsoutfit in ontvangst te nemen! De kleding werd door Mechtild Stultiens en Bart van Poppelen van Artishock Events & Marketing, Ilvie van Schijndel van ’S-PORT SUPPORT in bijzijn van Dhr. Huib van Olden (wethouder Sociale Zaken en Sport) overhandigd aan deze sportieve vrouwen! Een feestelijk moment met mooie woorden van de wethouder die zichzelf inzet voor een sportief ‘s-Hertogenbosch. Twee jaar geleden ontstond de vrouwenwielrenclub. Vanwege het enorme enthousiasme en de behoefte om beter te worden, werd al snel gestart met het geven van trainingen. Met een adressenbestand van meer dan 100 vrouwen uit ’s-Hertogenbosch en omstreken wordt er inmiddels wekelijks door zo’n 20-25 vrouwen gefietst. De vraag ontstond om met gezamenlijk clubtenue, als één team herkenbaar te zijn. Via de gemeente kwam de club in contact met ‘S-PORT SUPPORT.

’S-PORT SUPPORT is een netwerk van bedrijven die sport in ’s-Hertogenbosch een warm hart toe draagt.

Bedrijven worden door ’S-PORT SUPPORT gekoppeld aan verenigingen met een vraagstuk. De Bossche dames gingen een samenwerkingsverband aan met Artishock Events & Marketing. Dit leverde een enorm goede samenwerking op met een fantastisch resultaat! Antwan Hoedemakers, art director van Artishock, ging aan de slag en maakte een ontwerp voor een kledinglijn om trots op te zijn!

Wil jij meer weten over deze laagdrempelige trainingsgroep voor vrouwen; kijk dan op vrouwenwielrennen.nl of neem contact op vrouwenwielrennendb@gmail.com

SAMSUNG CSC