_MG_8395Cor Versteeg (zanger, componist en cartoonist) uit ’s-Hertogenbosch heeft het winnend jubileumlied voor 11x11plus11 geschreven. Het lied heet ‘Miraokuls Pronkjuweel’ en werd door een deskundige en onafhankelijke jury betiteld als winnaar.

De jury ontving zeven inzendingen voor het jubileumlied. Na een intensief juryberaad kwam Versteegs nummer ‘Miraokuls Pronkjuweel’ als winnaar uit de bus. “Het lied is prachtig, een prima jubileumnummer”, vertelt Ton van Stiphout, minister van Evenementen en voorzitter van de jury. Het nummer wordt nu opgenomen en op een later tijdstip officieel gepresenteerd.

Miraokuls Spèktaokul De Oeteldonksche Club van 1882 viert dit jaar haar 132-jarig jubileum. Dit wordt groots gevierd met het Miraokuls Spèktaokul. Het Miraokuls Spèktaokul bestaat uit tal van activiteiten en evenementen die van 1 t/m 11 oktober 2014 in ‘s-Hertogenbosch worden georganiseerd. Elf dagen lang vieren we dat we 11×11+11 jaar bestaan. Een mooie gelegenheid voor Oeteldonkers om hun geliefde feest te eren en voor mensen buiten onze dorpsgrenzen om te ervaren wat carnaval vieren in Oeteldonk betekent. Voor meer informatie kijk op www.11x11plus11.nl.