Bosschenaren, Oeteldonkers en mensen van buiten de stad, kom het ‘fijne’ te weten over Oeteldonk! Op d’n elfde van d’n elfde tweeduuzendelf organiseert VVV ’s-Hertogenbosch weer een heuse carnavalswandeling.

Op vrijdag 11 november 2011 barst het carnavalsgeweld weer los in Oeteldonk. Vanwege de bijzondere datum worden er dit jaar meerdere activiteiten in Oeteldonk georganiseerd. De gehele stad zal wederom de welbekende driekleur uithangen waardoor niemand deze dag zal vergeten. VVV ’s-Hertogenbosch kan natuurlijk niet achterblijven en organiseert wegens groot succes een nieuwe carnavalswandeling. Loop mee en kom erachter hoe het ‘spelleke’ in Oeteldonk wordt gespeeld.

Het programma

Precies om elf over twaalf gaat de wandeling van start en komt langs prominente plekken in de binnenstad. De VVV gidsen vertellen alles over de belangrijke personages die het Oeteldonkse carnaval zo uniek maken. Het Oeteldonks Gemintemuzejum opent haar deuren en de Bossche kroegen bieden tussendoor een neutje aan.  Een Oeteldonks presentje zorgt voor een blijvend aandenken aan deze bijzondere dag. Aan het einde van de wandeling proeven we samen alvast voor in ‘t café en is het carnaval! Met een brandewijntje met suiker in de hand deinen en zingen we mee op carnavalsmuziek!

Inschrijven

VVV winkel op de Markt 77 in Oeteldonk

info@vvvshertogenbosch.nl  

T(0900) 11 22 33 4 ( €  0,50 per/min)

– Data: vrijdag 11-11-2011

– Aanvang: 12.11 uur, in de tent op de markt bij trefpunt

– Duur: c.a. 2,5 uur

– inclusief: toegang Oeteldonks Gemintemuzejum, brandewijn met suiker,

  een ‘neutje’ tussendoor en een uniek Oeteldonks aandenken

Prijs: € 13,11 p.p.