poster V3-zonder randVoor de vierde keer organiseert Charity 4 Children een benefietmiddag voor het goede doel.

Deze keer staat “Het Vergeten Kind” centraal:

RUIM 32.000 KINDEREN IN NEDERLAND LEVEN IN SOBERE OPVANGCENTRA! Vergeten kinderen zijn vaak onopmerkzaam. Ze kunnen zonder dat u het weet op een geheime locatie bij u om de hoek wonen om hun veiligheid te garanderen. Vergeten kinderen van 0 tot 18 jaar die mishandeld, misbruikt, verwaarloosd, verstoten, gevlucht zijn en opgroeien in sobere opvangcentra met minimale speelmogelijkheden willen wij ruimte, gezelligheid en ‘menselijke’ warmte bieden. We geven deze kinderen een kindvriendelijke leefomgeving waar ze kunnen spelen, bewegen en ontspannen. We bieden vrolijke activiteiten en evenementen waardoor ze weer gewoon kind kunnen zijn. Dit alles is hoe een kinderleven zou moeten beginnen. Helaas niet altijd waar… Tevens ondernemen wij initiatieven om de situatie van deze kinderen onder de aandacht te brengen bij de verantwoordelijke instanties en het Nederlandse publiek.

Line-up:

Kent u Ieke Booij nog van The Voice Kids 2013 uit het team Borsato?

Zij zal samen met Peter Thissen, gitarist, haar vaste begeleider optreden. Of wat dacht u van Mike en Britt Habraken bekend van Holland’s Got Talent 2013? Zij komen speciaal vanuit het Limburgse Maasbracht een stijlvol optreden verzorgen voor u! Wat zeker een klapper gaat worden is drumband de Eendracht uit Melderslo (Limburg) Zij brengen een speciale act met BlackLight als enige lichtbron…… Ook mogen we Acro van Flik-Flak wederom welkom heten in ons programma . Tijdens de allereerste editie in 2011 hebben ze al een prachtig staaltje acrobatiek laten zien….. wat zal het nu weer voor bijzonders worden? Als contrast met andere jaren hebben we nu wel een paar bijzondere dansgroepen van Danserswijk met moderne dans. Moderne dans is een vorm van theaterdans waarbij techniek en expressie centraal staan. Er komt vaak een duidelijke boodschap/thema naar voren in moderne dans. Zeggingskracht en overtuigingskracht zijn dan ook belangrijke uitgangspunten. De moderne danser uit zich door beweging en is vrij om de muziek en de dans op geheel eigen wijze te interpreteren en naar buiten te brengen. En last but not least geeft natuurlijk ook Jong Amantius een spetterend optreden!!! Jong Amantius is één van de orkesten van Drumfanfare Amantius uit Den Bosch en bestaat geheel uit onze eigen enthousiaste leerling- muzikanten tussen de 9 en 16 jaar. De entree voor de benefietmiddag is € 7,50 voor volwassenen en € 3,50 voor kinderen t/m 11 jaar. De online verkoop is inmiddels gestart via www.benefietmiddag.nl/tickets.html

De normale verkoop start op 1 november bij o.a. het repetitielokaal/bar van Drumfanfare Amantius aan de van Broeckhovenlaan 4-A 5213 HX te ’s-Hertogenbosch (alleen op donderdagavond) of op 23 november vanaf 13.00 uur in de foyer van Maaspoort Sports en Events.

De opbrengst van de kaartverkoop gaat volledig naar Het Vergeten Kind!!!!!! Ook zullen wij 500 entree kaarten aan de voedselbank schenken. Op die manier hopen wij dat veel mensen en kinderen een gezellige alsmede een onvergetelijke middag zullen hebben.